18 Haziran 2015 Perşembe

cilt bakımı ipuçları. Dr i greams



Giriş İstenmeyen davranış Kaşlar tutun


Eski bir diş fırçası ya da saç spreyi ile temiz bir maskara değnek Spritz, sonra kaşları fırça ve istediğiniz gibi onları stil. Hatta en zor evcilleştirmek için kaşları bu hüner doğrultusunda düşecek.


Yanlış Lashes uygulanması

Ekstra göz saçak ekleme anında glam kadar amper. Öncelikle, falsies alıp hafifçe kirpik bandı esneme onları gevşetin, sonra falsies gerçek kirpik çizgisi ile hizaya emin olmak için doğal kirpiklere kıvırın. Q-ucu kullanarak falsies yapıştırıcı uygulayın. (Bunu size daha fazla kontrol sağlayan düşünüyorsanız veya parmak uçları) cımbız kullanarak, mümkün olduğunca kirpik hattına falsies yakın yerleştirin. Eğer (bu isteğe bağlıdır) maskara bir kat eklemeden önce kirpiklerinizi bir dakika kurumasını bekleyin.



Diş macunu Zaps Sivilce

Senin sivilce pop değil - Daha önce de duydum! Günlük Glow millet üzerinde yatmadan önce bir sivilce için diş macunu biraz uygulayarak ve sabah uyandığınızda ılık su ile yıkayarak öneririz. Onlar diş macunları tıkanmış gözenekleri dışarı kirleri çizer ve psikolog ile cilt sivilce kurutan söylüyorlar. Hem de işe yaramazsa, organik diş macunları yerine jel diş macunları için Opt.

Aşırı Yağ Dışarıda Blot

Eğer parlak karmaşa konum size mat sabah başlar, taze görünümlü bir cilt sadece zaman 17:00 rulo tarafından bulmak için? Eğer yağlı bir cilde sahipseniz o zaman lekeleme kağıtları güzellik ganimet vardır. Yağ emmek için toz kullanmayın. Gün boyunca çok fazla aralıklarla kullanarak sadece daha fazla makyaj üstüne makyaj katman çünkü cildinizi cakey görünür hale getirecek. Yerine kağıtları blot için Opt. Hepsi petrol emmek olacaktır. Biz Biz Sephora'nın lekeleme kağıtları seviyorum seviyorum.

Hiçbir Makyaj Çıkarıcı? Bunun yerine Losyon deneyin

Eğer makyaj çıkarıcı dışarı iseniz, makyaj kurtulmak için vücut losyonu kullanın. Zor maskara özellikle iyi çalışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder