30 Mart 2015 Pazartesi

Dr I Greams | Basit Tüm Doğal Güzellik İpuçları



1. Muz ve Yumurta Saç Bakımı

Saçınıza biraz daha parlaklık arıyorsunuz? Sadece bir yumurta ve bir püre muz karıştırın. Saçınıza kalın macun olarak uygulayın ve 10 açık bırakın - 30 dakika. Yıkayın bizim (genellikle büyük ihtimalle sadece biter kondisyon gerekir bir mağaza satın kremi kullanıyorsanız) her zamanki saç yıkama ritüeli yapıyor. Ve işte! Süper basit ve tüm doğal, güzellik ipucu.

2. Nemlendirici Tırnak Bakımı

Beş dakika için zeytinyağı çivi bekletin. Ve sonra arkanıza yaslanın ve güzel eller hayran.

3. Basit Bal Yüz Maskesi

Ham bal doğal anti-bakteriyel ve yumuşak, güzel bir cilt elde etmek için bir süper hızlı yoludur. Haftada bir kez, bir çorba kaşığı kullanın veya ham bal yavaşça (değil işlenmiş malzeme bal gibi parading) ve böylece birlikte parmak uçlarınızı sürterek ısıtın. Yüzünüze sürün. 5 bekletin - 10 dakika ve daha sonra yavaşça durulayın ve kurulayın sıcak su kullanın. Sonra bal-awesomeness kızdırma güneşlenmek. Bu ham bal arada, harika.

4. Elma sirkesi Arındırıcı Şampuan

Ticari şampuanlar kullanan olanlar için: Herhangi bir saçlarında kurmak ortadan kaldırmak için, 1 su bardağı su ile (böyle) ¼ fincan organik elma sirkesi karıştırın. Her zamanki kremi ile izleyin.

5. Dirsek ve Diz Pul pul ve Cilt Parlatıcı

Yarısında portakal kesin ve diz ve dirseklerde üzerine sürün. Bu kaba yamaları yumuşatmaya yardımcı olur. Ve güzel kokuyor. (Zaman yapılır yapışkan karışıklık durulayın.)

6. Nazik Body Scrub

Hızlı ve etkili bir kese için zeytinyağı ve deniz tuzu 2-1 oranı karıştırın. Bu yumuşak, daha parlak bir cilde yaratarak ölü deri hücrelerinin kurtulmak yardımcı olur. Ve bu doğal güzellik uç pahalı mağaza vücut ovma satın o kadar ucuzdur.

7. Kolay Derin Klima Saç Bakımı

Süper yumuşak, hidratlı saç ister misiniz? Bu benim en sevdiğim tüm doğal güzellik ipuçları biridir. Derin bir klima saç ve saç derisi tedavisi olarak erimiş hindistan cevizi yağı kullanın. Masaj hindistan cevizi yağı kafa derisi içine ve daha sonra saçınızı aracılığıyla çalışır. Birkaç saat açık bırakın ve daha sonra şampuan kullanarak yıkayın Not (belki sadece biter gerçekten uzun saç yoksa kondisyon gerek ve.): Sizin için hayır 'kaka-ers hindistan cevizi yağı olacak unutmayın Sadece pişirme soda ve * Bazı * doğal şampuanlar ile çıkmak gerçekten zor olabilir müthiş iyilik ... ile saçınızı doyurabilecek. Sen saç küçük bir bölümünde sadece küçük bir hindistan cevizi yağı denemek ve bunu yapmadan önce bunu dışarı alabilirsiniz görmek isteyebilirsiniz. Aksi takdirde bir kaç yıkama için gerçekten yağlı (ama yumuşak!) Saçlara sahip olabilir. Ben bir şey kişisel deneyim (* öksürük *) den konuşuyorum değil ki.

8. Basit Toksik-Ücretsiz Tıraş Kremi

Tıraş kremi için doğal bir yedek olarak ayakları üzerinde hindistan cevizi yağı kullanın. Basit, doğal güzellik ucu hakkında konuşun.

9. Tüm Doğal Siyah Kafa Kaldırma

Açık limon takoz ham bal 4 veya 5 damla yerleştirin. Sonra herhangi bir sorun alanlarını vurgulayarak, bir dakika yüzünüzde limon sürün. 5 dakika karışımı bekletin ve soğuk suyla durulayın. (O yatmadan önce ziyade dışarıda gitmeden önce bunu yapmak en iyisi narenciye cildinizi ışığa yapabilirsiniz unutmayın).

Daha Cilt 10. Kuru Fırçalama

Kuru fırçalama vücudunuz için basit bir detoksifikasyon işlemdir. Bu hafifçe masaj yoluyla organların bir dizi uyarır. Ayrıca, ölü deri kaplamalar ortadan kaldırır, lenfatik sistem yardımcı bağışıklık sistemini güçlendirir, selülit ortadan kaldırabilir, hormonları uyarır, ve daha iyi dolaşımı yoluyla cilt sıkın yardımcı olabilir. En iyisi, ucuz ve kolay. Kuru fırçalama ve nasıl burada bunu yapmak için hakkında daha fazla bilgi edinin. İşte büyük bir cilt fırçası Başlamak için var!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder