16 Mart 2015 Pazartesi

Dr I Greams - Cilt, anti-ager # 5: cilt regenerate yardımcı kozmetik prosedürleri seçin.

Cilt ürünleri ve reçetesiz ya da kaplıcalar veya dermatologlar gibi uzmanlar edinilebilir prosedürlerin bir konak gençlik yanılsama daha verebilir - aslında hücreleri yeniden yardımcı olabilir. Onlar sonsuza kadar geriye açamıyorum iken, bu seçimler derin kırışıklıkları ve sıkıcı bir doku neden değişikliklerin hızını yavaşlatabilir.

Bunu yapmak için nasıl:

Peeling deneyin. (Yüz veya evde uygulanan mikrodermabrazyon kremler aracılığıyla) Eksfoliye cilt daha parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. Hücrelerin cirosu size yaş olarak daha yavaş büyür çünkü bu. Bir kimyasal soyma da kollajen büyüme uyarıcı olurken aynı şeyi yapar daha derin bir süreçtir, Madfes diyor.

Eğer yüzey yeniden su yüzüne bir aday iseniz öğrenin. Derinin üst tabakası bir kaba dokulu, kahverengi görünümlü ise - aslında kolajen üretimini artırarak bazı hasar tersine çevirebilirsiniz fraksiyonel cilt yenileme denilen nispeten yeni bir prosedür - güneş hasarı işaretlerinden. Kırışıklıkları, güneş lekeleri ve akne izleri en aza cilt dokusunu artırabilir cilt soyma, bir doktor ofisinde lazerler ile Bitti. Bu prosedür önemli cilt hasarı olan hastalarda gözle görülür bir iyileşme oluşturabilirsiniz.


Makalede dile getirilen görüşler Dr. I Greams aittir . Dr I Greams cilt bakım tedavileri deneyimi yükleri ile ünlü bir dermatolog olduğunu. Apart insanların cilt rahatsızlıkları gidermek yardımcı gelen , o da cilt bakımı konuları ile insanları eğitmek için genel nüfus için yazıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder