24 Mart 2015 Salı

Her Yaş için sağ Cilt Bakımı tarafından Dr I Greams


Eğer 20'li yaşlarda iseniz

Bu yaşta, hedef korumak ve korumaktır. 20'li, cilt sorunları birçok size kaygısız yaşam (ve ihmal) gelen bkz: çok fazla içme tüm nighters çekerek ve güneş koruyucu olmadan güneşin keyfini, hafta sonları parti. Yanı sıra genç yaşındaki akne kalan olabilir. Sert yaşam olsa, bir maliyetle geliyor: İnce çizgiler 20'li ikinci yarısında sürünmeye başlayabilirsiniz. Onları savmak ve cilt günahlarınızı önlem olarak, bu SPF içeren tutarlı bir cilt bakımı rutin başlatmak için önemlidir.

İdeal rejim:

Adım 1: makyaj ve fazla yağı çıkarmak bir yumuşak köpük temizleyici kullanın, ancak cildinizin kurumasına olmaz.

Adım 2:.. Gün için UVA ve UVB koruması (uzmanlar bu atlamak değil bir şey olduğunu söylemek ile güneş içeren bir ışık nemlendirici kullanın - HİÇ ya çinko oksit, titanyum dioksit, Avobenzonun veya Mexoryl içeren bir ürün arayın Yeni York merkezli dermatolog Dr Heidi Waldorf EltaMD UV Berrak, 30 $ önerir. "Bu, hafif hissediyor ama nemlendirme sağlayan ultra hafif, SPF 46 ve çinko oksit ile hızlı emici, yağsız nemlendirici, bir o yüz için ideal bir günlük nemlendirici yüzden ve boyun. "O da, La Roche-Posay Anthelios çok yağlı cilde sahip hastalar için SPF ve titanyum dioksit ile 50 Mineral Ultra Hafif Güneş Yağı, 33,50 $, önerir.

Adım 3: Eğer hafif döküntülerini alırsanız (ciddi değil sivilce - dermatolog bunun için ideal bir tedavi tavsiye etmelidir), salisilik asit veya benzoil peroksit içeren bir nokta tedavi kullanabilirsiniz. Ve ne yaparsanız yapın, almak yok - uzun ömürlü izleri yol açabilir.

Adım 4: Eğer gece içme ve sigara her saat kadar kalmak biriyseniz, sizin parti yollarla zarar karşı bir antioksidan kullanın. Nar özü (ellajik asit), vitamin C veya üzüm çekirdeği ekstresi içeren, gece bir serum uygulanır. Antioksidanlar, "Biz ince çizgiler, pigment değişiklikleri ve dokusal düzensizlik içeren cilt yaşlanması gibi algıladığımız çoğu için zararlı serbest radikallerin sorumlu ortadan kaldırmak," Dr Howard Murad, Murad Cilt Bakımı kurucusu diyor.

Adım 5: Geceleri, temizlemek ve nokta (salisilik asit veya benzoil peroksit içeren bir tedavi ile tekrar) herhangi sivilceleri tedavi ve temel ışık nemlendirici uygulayın.

Adım 6: Bu sürece çok sert değil gibi göz kremleri ve diğer anti-aging ürünleri tanıtmak için iyidir. Cildinizi yapmazsa daha iyi bakmak ya da ürün rahatsız edici ise, atlayın. Bunun yerine, Murad seramidler, sodyum PCA, amino asitler, esansiyel yağ asitleri ve alfa ve beta hidroksi asitler gibi maddeler nemlendirici arıyor önerir. "Onlar doğal Yenileyici cilt lipitleri meydana tarafından kuruluk ve ince çizgilerin karşı korur."

Eğer 30s iseniz "https://drigreams.wordpress.com" burada okuyun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder