2 Mart 2015 Pazartesi

Dr. I Greams - Göz Altı Torbalarınızdan Kurtulmak İçin

Gözaltı torbaları insanları olduğundan daha yaşlı ve yorgun gösteriyor.Vücudun herhangi bir yerinde oluşan yağlanma, göz altı torbalarına sebep oluyor!

Göz altları ince dokuya sahip, oldukça hassas ve çabuk zarar görebilen bir bölge olduğu için, mimik hareketleriyle kırışma ve gevşeme görülüyor. Estetik International sağlık Grubu doktorlarından Op. Dr. Yücel Sarıaltın, sorunun kolajen dokunun kaybolmasına da bağlı olarak geliştiğine dikkat çekti. Op. Dr. Yücel Sarıaltın, “Göz ve çevresi en hassas bölgelerdendir. Göz altı torbalarını aldırmak isteyen çoğu hasta bu bölgenin hassasiyetini bildiği için, operasyona kuşkuyla yaklaşıyor. Kolajen dokunun da yaş artmasına bağlı olarak gelişim gösteremediği bu bölgede, hastada genetik olarak böbrek, kalp ya da alerjiye bağlı olarak gelişen sorunlar da varsa, göz altı torbalarının oluşumu kaçınılmaz hale geliyor” dedi.



Gözaltı morluklar için ne yapmalı?

En hassas bölgeye hassas dokunuş


Göz altı torbalarının alınması işleminin, cerrahi olarak dünya üzerinde en zor yapılan ve bölgenin hassasiyeti sebebiyle iyileşme süreci en uzun süren operasyonlardan olduğunu söyleyen Op. Dr. Yücel Sarıaltın, “Alt göz kapağı kirpiklerinin çevresinden boylu boyunca geçen lenf dokusu, yapılacak cerrahi bir işlemle zarar görebilir ve bu da hastanın iyileşme sürecini uzatır. En hassas bölgeye, en hassas işlemleri yapmalısınız ki, tüm riskleri ortadan kaldırıp, kalıcı hasarlar bırakmadan operasyonu tamamlamalısınız. Bu yüzden alt göz kapağı estetiği de diyebileceğimiz, göz altı torbalarının yok edilmesi işleminde, lazer teknolojisinden faydalanıyoruz” diye konuştu.


yazar biyo

Makalede dile getirilen görüşler Dr. I Greams aittir . Dr I Greams cilt bakım tedavileri deneyimi yükleri ile ünlü bir dermatolog olduğunu. Apart insanların cilt rahatsızlıkları gidermek yardımcı gelen , o da cilt bakımı konuları ile insanları eğitmek için genel nüfus için yazıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder