24 Temmuz 2015 Cuma

Çok Taskers Size zaman kazandırabilir miyim


Ayrı bir ürünü kullanmak zorunda kalmazsınız güneş içeren gündüzleri bir nemlendirici kullanın. Senin vakıf ve preslenmiş toz güneş içermesi durumunda da geceleri kullandığınız nemlendirici kullanabilirsiniz.
Bir güzel formüle dudak balsamı dirsek ve topuklar üzerinde kullanılabilir.
Yumuşak bir yıkama bez-cildinizin ihtiyacı olan tek fırçalayın olduğu ile nazik suda çözünür temizleyici kullanın.
Cildinizi çok ihtiyaç duyulan antioksidanlar ve bariyer tamir maddeleri verirken İyi formüle tonerler, yüzünüzde makyaj son izlerini kaldırabilirsiniz.
Yüzünü nemlendirici zekice formüle edilirse bu kullanabileceğiniz en iyi göz kremi olabilir. Boyun ve göğüs için Ditto!
Yüzünüzde için aynı peeling dirsek ve bu alanlarda pürüzsüz ve daha genç görünmesi için göğüs üzerinde uygulanabilir.
Sizin Makyaj Off Wipe etmeyin
Tüm makyaj kurtulmak gerektiğini nazik bir yıkama bezle yüzünüzde her şeyden önce bir suda çözünür temizleyici kullanın. Herhangi artık makyaj hızla makyaj temizleyici küçük bir miktar ile kaldırılabilir. Kenara, zamandan tasarruf atlama bu adım aynı zamanda cildinizin en çekmeyin yardımcı olur. Çekme ve cildinizin de silerek cildinizin elastin lifleri gözyaşları ve sarkma neden olabilir. Ağır küpe takmak ve kulak lobları şişmiş hale nasıl kadınlar hakkında düşünün. Bu cildin elastikiyetini uzanan sabit bir ağırlığa geliyor.
Sadece Essentials yapın
Cilt tipinize bağlı olarak, ihtiyacınız olan ürünler değişecektir. Eğer temel ürünleri atlamak istemiyorum da, yüz maskeleri isteğe (ve zaman alıcı) ve cildinizin büyük günlük dikkat çekmek için gerekli değildir.
Dersin Ürünler Do Matter!
Eğer Paula Seçimi ürünleri etrafında veya diğer markalardan olanlarla rutin oluşturmak için hangisini seçerseniz seçin, maddeler tahriş olmadan zekice formüle edilmiştir kullanın ürünleri emin yapıyor sonuçları görmeye anahtarıdır ve cilt tipinize için doğru doku vardır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder