30 Temmuz 2015 Perşembe

Dr I Greams | Doğal Malzemeler ile Cilt Bakımı Ürünleri Anti-Aging

Ad marka kozmetik bir yanlışlığını inanan kamuoyunu var: kendi ürünleri güvenle yaşlanma sürecini tersine çevirebileceğini söyledi. Bazı kırışıklıkları azaltmak ve cilt tonunu geliştirmek olsa da, bu ürünlerin çoğu cilt içine emilir zararlı kimyasallar ile yapılır; Onların doğal maddeler listesinin altındaki sürüden ayrılmaması. İronik bir biçimde, bu popüler markalar doğanın en alıyoruz inanıyorum halkı yapmak için bu doğal maddeler kadar konuşun.
Adını marka kozmetik ve doğal kozmetik farklı budur: ikincisi ile, zararlı kimyasallar ve doğal olmayan kokular olmadan çalışmak risksiz maddeler olsun. Ama hangi maddeler yaşlanma sürecini tersine iyi çalışır? Onun yerine bu üç doğal maddeler ile saat bırakalım:
Doğal kimyasal soyma olarak GrapefruitGrapefruit
Vücut için greyfurt iş harikalar gibi narenciye diyet içine dahil edildikleri. Ama aynı zamanda cilt bakımı faydaları vardır biliyor muydunuz? Brown Sugar Butiği’nin Greyfurt Kanamayı durdurma etkisi gibi cildinize, greyfurt tabanlı ürünler, doğrudan uygulandığında, kimyasal peeling kadar iyi çalışabilir. greyfurt bulunan antioksidanların yüksek miktarda bu kadar etkili kılan da budur.
Antioksidanlar serbest radikallere karşı ilk savunma vardır
Çevreden Serbest radikaller hatları, renk değişimi, leke ve kırışıklıklara neden olur – deriye zarar ve yaşlanma sürecini hızlandırmak; ve vücudumuzun onları yalnız mücadele edemez. serbest radikallere karşı vücudun ilk savunma antioksidanlardır.
greyfurt antioksidanlar vücuttaki için yapabileceğiniz hasarı azaltmak, serbest radikallere yapışırlar. Greyfurt tabanlı cilt bakım ürünlerini kullanarak yaşlanma sürecini tersine çevirmek için yardımcı Vücudumuzun kendi üreten antioksidanların miktarı ekler.
Akuppa tarafından Rooibos çay, kanseri önleme çay FlickrRooibos
Yeterli değil insanlar bile rooibos çay ne rooibos çay faydaları, ya da biliyor. Rooibos yüzyıllardır yemekler ile Güney Afrikalılar bir tisane (bitkisel çay) olarak hizmet etmiş baklagil ailesinden bir bitkidir. ot sinir gerginliği, alerji ve sindirim sorunlarını azaltmak bilinmektedir.
Rooibos Deri avantajları
Rooibos içinde Flavanoitlerin yüzünüzde güneş olmadan güneşin çok fazla zaman harcamak size faydalı olabilir kanserle savaşan niteliklere sahip. Rooibos da akne ve egzama, antioksidanlar içerir ve anti-bakteriyel olduğunu davranabilirsiniz. Deriye uygulanan, ancak çay içme aynı etkiye sahip olacak zaman Bunlar hepsi yararlıdır.
Yukarıda belirtilen greyfurt büzücü da etkili yaşlanma sürecini tersine çevirmek için Rooibos içerir.
Brown Sugar Shop konumuna Yüz Serumu teraziler
Brown Sugar Shop teraziler Yüz Serumu Rooibos ve Aloe Vera her ikisini de içerir
Aloe Vera
Muhtemelen aloe vera şifa özellikleri ve sindirim sağlık yararları hakkında duydum, ama bu bir madde cildiniz için yapabileceğiniz ne kadar şaşıracaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder