13 Temmuz 2015 Pazartesi

Sen Genç-Looking Hands ve Arms Var Can | Dr I Greams



Bu-genç görünümlü olan el ve kollarına cilt başlatmak için düşündüğünüzden daha çok kolay! İşte nedenleri: kolajen yapı karanlık noktalar aydınlatmak, yaşlanma mücadele ve cilt tonunu geliştirmek için yüzünüze için çalışmak aynı malzemeyi de kendi ellerindeki ve kollarındaki güzel çalışacak!

Orada cilt kafasına genç görünmek için ayak-ihtiyaç duyduğu temel gerçekleri değiştirmez yüzünüzde cilt ve vücudun diğer kısımlarında deri arasındaki farklılıklar olması ve bu özellikle doğrudur rağmen o karşı koruyarak ve güneş hasarı onarmak için yardımcı olmaya geliyor. Yani, gece için iyi, yumuşatıcı el kremi ve gündüz güneş kremi ile bir el kremi ile birlikte, size tedavi edilebilir (ve önlemeye yardımcı), anti-aging yüz ürünlerini kullanarak ellerinizi yaşlanma belirtilerini ve kollarını. Yatmadan önce, bu tür bir antioksidan açısından zengin serum veya deri aydınlatıcı bir ürün gibi bir AHA veya BHA peeling artı muamele ürün, uygulanır.

Eller biraz daha çaba atın

Gün boyunca, ellerimizi yıkarken temel hareket el bakımı bu kadar zor kılan da budur. Güneşten koruma cildi maalesef biz sık sık yıkayın, çünkü bizim ellerde güneş koruma sağlamak için çok daha zordur, bu yüz için olduğu gibi eller ve kollar gibi hayati önem taşır, ancak. Tüm değilse sizin ellerinizi yıkayın her zaman, size daha önce uygulanan güneş, çoğu silsin. Yani ellerini yıkadıktan sonra güneş yeniden uygulama neden bir ağrı olsa bile, kritik değil. Eğer güneş yeniden uygulama konusunda gayretli değilseniz, ellerin gerçekte olduklarından çok daha yaşlı görünür.

Uygulama ile, elinizde için güneş yeniden uygulama için kullanılan alırsınız ve sonuçlar uzun vadede muhteşem olacak. Yapmanız başka bir şey size güneşten uygulaması hakkında neredeyse nevrotik değilseniz ellerin çok anlamına gelecektir genç görünmesini yardımcı olur.

Gün boyunca bir antioksidan geliştirilmiş güneş kremi kullanın, elinizi bakım çalışmalarını üst düzeye çıkarmak için; şeyler daha kolay hale getirmek için, gece için el bakımı rutin toplu kaydedin. Cilt tamir malzemelerle yüklü bir cilt aydınlatma ürünü antioksidan serumu ve nemlendirici uygulanması yerine gün boyunca onları yıkama, uyku yaparken bu ürünlerin tam faydalar sağlayacaktır.

Güzel Hands ve Arms Temel Adımlar

Iyileşme göreceksiniz ve sağlıklı ve genç görünümlü cildinizi korumak için,, elle olarak tutarlı olması ve size yüz cilt bakımı rutin ile olduğu gibi rutin bakım kol gerekir. Rutin günlük ve gece el ve kol-bakım oluşturulması sırasında akılda tutulması gereken önemli noktaları şunlardır:

Gündüz

Daima geniş spektrumlu güneş liberal uygulama ile ellerinizi ve kollarınızı korur. Bu önümüzdeki yıllarda muhteşem görünümlü ellerinizi ve kollarınızı tutmak için yapabileceğiniz en iyi tek bir adım.
Kahverengi lekeler güneşten gelen yılda 365 gün kullanarak değil, aynı zamanda hidrokinon veya hidrokinon alternatif ile iyi formüle edilmiş bir ürün ihtiva eden bir deri açıcı ürün kullanarak değil, tersine çevrilebilir. Her akşam karanlık noktalar bu ürünü uygulayın. Eğer ellerinizi yıkayın her zaman yeniden uygulamak için istekli iseniz de, gün boyunca geçerli olabilir.
Kuru, pullu ellerin anında rahatlama, bir şeker bodur kullanın. Sadece olmayan kokulu bitki yağı ile düz şeker karıştırılarak evde kese yapabilirsiniz. Ellerinize masaj yapın ve bir kaç dakika açık bırakın. Sonra, el yıkama sabunu biraz eklemek kadar ter ve ılık su ile durulayın.
Gece vakti



Geceleri, ellerinizi yıkadıktan sonra, bir AHA veya BHA peeling ve antioksidan açısından zengin serum ile takip (yüzünüzde kullandığınız bir) uygulanır.
Cilt onarım malzemelerle ve antioksidanlarla dolu bir yumuşatıcı, zengin dokulu nemlendirici uygulayarak gece el bakım rutini bitirin. Bu "el kremi," zengin bir vücut kremi veya tereyağı ya da kuru ciltler için tasarlanmış bir yüz nemlendirici etiketli bir ürün olabilir. etiket üzerinde belirlenmiş vücut parçası formülü kendisi kadar önemli değildir.
Önleme Bir Ons Worth Herşey!

Eğer elleriniz ve mümkün olan en iyi durumda silah, özellikle eller kalmak emin olmak için yapabileceğiniz birkaç şey daha vardır; Örneğin, sadece nazik ama etkili temizleyiciler kullanın. Zaman yapabilirsiniz kurutma sabun veya tahriş edici antibakteriyel temizlik ile ellerinizi yıkamak kaçının. Evin çevresinde, bu tür Olay ya da Dove gelenler gibi bir nemlendirici vücut yıkama kullanarak, geleneksel el sabunu için harika düzeltme henüz etkili bir alternatiftir; artı, bunlar sadece ellerini zımpara-kuru hissediyorum yapma sonuna kadar olan geleneksel el sabunları daha az maliyet eğilimindedir.

Bulaşıkları yıkadıktan veya ev yaparken eldiven giyen en iyi durumda ellerinizi tutarak büyük bir fark yaratıyor. Bize inanın, bu alışması, sadece bunu denemeye; Biz de buna değer olacak söz veriyorum! Önünüzde size cilt nemi emmek her ikisi de kağıt ya da karton bir sürü ele olacak zaman biliyorum, ayrıca, ilk olarak bir el kremi ile hazırlık emin olun.

Ve biz daha önce de söyledim olsa bile, bu yinelenen ayılar: Eğer ellerinizin ve kollarınızın için yapabileceğiniz en iyi şey, sürekli güneşten koruyucu puan SPF 30 ya da daha fazla uygulamak ve ellerinizi yıkayın her onu yeniden etmektir. El kremleri daha küçük, daha taşınabilir boyutlarda gelir çünkü-go on-güneş ile bir el kremi kullanmak için mükemmeldir. Elinizde kullanılmak üzere evde düzenli nemlendirici yüz veya vücut kremi tutmak ve ihtiyacınız olduğunda o var bu yüzden çantanızda güneş ile el kremi saklamak olabilir.

Tedavi Seçenekleri ötesinde Cilt Bakımı

Yaşlanma mücadele söz konusu olduğunda sadece yapılmış bir zamanlar iyi bir cilt bakım rutin hasarı tersine çevirmek için yapabileceği çok fazla şey var. Belli bir noktadan sonra (ve gerçekten etkileyici sonuçlar elde etmek), elinizde üzerinde yapılan kozmetik düzeltici prosedürler sahip düşünebilirsiniz, prosedürler doktorların aynı tip genellikle yüzünde gerçekleştirin. Bunlar şunları içerir:

Incelme, gevşek cilt dolgun ve şişkin damarların görünümünü azaltmak için yağ enjeksiyonları da dahil olmak üzere dermal dolgu.
Skleroterapi elleri dermal dolgu ile kombine (varis için kullanılan aynı tedavi).
Lazer tedavisi kahverengi lekeler kaldırmak ve kollajen inşa etmek.
Sizin dermatolog size özel kaygıları ve beklentilerine bağlı olarak, yukarıda ya da önermek diğer tüm seçenekleri bir arada önerebilir.

Ne olursa olsun elleriniz ve kollar daha genç görünmesi için kullandığınız yöntemler, tüm güneşten korunma ile başlar. Sürece bu işlemek için istekli konum olarak, her şey bunu size alacak bu alanlarda cilt için faydalı olduğunu daha iyi sonuç bile dermatolog ile bir sonraki randevu atlamak mümkün olabilir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder