9 Temmuz 2015 Perşembe

Dr i Greams - 10 İpuçları Basit Hepsi Doğal Güzellik


1. Muz ve yumurta Saç Bakımı

Saçınıza biraz daha parlaklık mi arıyorsunuz? Sadece bir yumurta ve püresi muz karıştırın. Saçınıza kalın bir macun sürün ve 10-30 dakika bekletin. (Normalde muhtemelen sadece uçları şart var olan bir mağaza satın kremi kullanırsanız) bizim saç yıkama her zamanki ritüel yaparak yıkayın. Ve işte! Süper basit ve tüm doğal güzellik ipuçları.

2. Tırnak Nemlendirici Bakım

Beş dakika zeytinyağında çivi bekletin. Ve sonra arkanıza yaslanın ve güzel eller hayranım. 10 süper basit tüm doğal güzellik ipuçları. Evet!

3. Basit bal yüz maskesi
Ham bal, doğal antibakteriyel ve güzel bir cilt pürüzsüz olsun süper hızlı yoludur. Haftada bir kez bir araya ham bal (bal gibi parading şeyler değil işlenir) ve sıcak hafifçe ovuşturarak parmaklarının daha az ya da çorba kaşığı kullanın. Yüzünde yayıldı. 5-10 dakika bekletin ve sonra durulayın ve hafifçe kurumasına ılık su kullanın. Sonra onların bal dehşet kızdırma güneşlenmek. Bu ham bal gerçekten etkileyici.

4. Elma sirkesi Şampuan
Ticari şampuan kullananlar için: 1 su bardağı su ile (böyle) organik fincan elma sirkesi ¼, saç üzerinde herhangi birikintisini temizlemek karıştırın yardımcı olmak. Düzenli kremi uygulayın.

5. dirsek ve diz cilt Pul pul ve lehçe
Yarısında portakal kesin ve dirsek ve dizler ovalayın. Bu zor zamanlarda yatıştırmaya yardımcı olur. Ve bu güzel kokuyor. (İşiniz bittiğinde yapışkan karışıklık durulayın.)

6. Düzgün Body Scrub

Hızlı ve etkili bir vücut fırçalayın yapmak için zeytinyağı ve deniz tuzu 2-1 oranında karıştırın. Bu pürüzsüz cilt daha parlak oluştururken, ölü deri hücrelerinin kurtulmak yardımcı olur. Ve bu ipucu doğal güzelliği pahalı mağaza vücut ovma satın daha ucuzdur.

7. Kolay Derin Klima Saç Bakımı

Süper yumuşak, sulandırılmış saç ister misiniz? Bu benim en sevdiğim tüm doğal güzellik ipuçları biridir. Derin bir kremi saç ve saç derisi tedavisi olarak eritilmiş hindistan cevizi yağı kullanın. Sonra Masaj Hindistan cevizi kafa derisi yağ ve saçınıza boyunca çalışmak. Birkaç saat bekletin ve daha sonra şampuan Not kullanarak yıkayın (sonra belki sadece biter çok uzun saçları yoksa şartsız ve.): Sizin için hayır 'kaka-ers petrol unutmayın Hindistan cevizi inanılmaz nezaket ile saç doyurabilecek olacak ... sadece pişirme soda ve * bazı doğal şampuanlar ile çıkmak çok zor olabilir. Sen saç küçük bir bölümünde bazı hindistan cevizi yağı denemek ve bunu yaparken önce onu dışarı alabilirsiniz görmek isteyebilirsiniz. Aksi takdirde, bir kaç yıkar için (ama yumuşak!) Çok yağlı saçlara sahip olabilir. Ben hiçliğin kişisel deneyim (* öksürük *) den konuşuyorum değil.


8. Basit tıraş kremi Toksik-Free

Tıraş kremi için doğal yerine bacaklarının üzerinde Hindistan cevizi yağı kullanın. Basit ve doğal güzellikleri bir konsey konuşun.

9. Kaldırma Tüm Doğal Siyah Başkanı
Limon açıkken bir dilim çiğ bal 4 veya 5 damla yerleştirin. Sonra sorun alanlarına odaklanan, bir dakika yüzünüzde limon sürün. Karışım 5 dakika bekletin ve soğuk suyla durulayın edelim. (O yatmadan önce yerine ayrılmadan önce bunu yapmanın en iyi bu yüzden narenciye cildinizi ışığa yapabilirsiniz unutmayın).

Daha iyi bir cilt için 10. Kuru fırçalama
Kuru fırçalama vücudunuzun detoks için basit bir işlemdir. Bu hafif bir masaj yoluyla organların bir dizi uyarır. Aynı zamanda, lenfatik sistem yardımcı cildin ölü tabakalarını temizler, bağışıklık sistemini güçlendirir, sen selülit ortadan kaldırabilir, hormonları harekete geçirir ve daha iyi dolaşımı yoluyla deri sıkın yardımcı olabilir. En iyisi, bu ucuz ve kolaydır. Kuru fırçalama ve nasıl buraya bunu yapmak için hakkında daha fazla bilgi. Burada cilt Başlamak için harika bir fırça olduğunu!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder