6 Ağustos 2015 Perşembe

Sizin 20'li ve 30'lu yaşlarda Anti-Aging Ürünleri ihtiyacınız var mı?


Kullanılan Kırışıklık kremleri aşırı 40 seti için rezerve edilecek, ama şimdi daha fazla güzellik şirketleri anti-aging yirmi-ürün ve otuz somethings pazarlama vardır. Yani, gerçekten hala ederken, iyi, genç genç görünmesi için iksir gerekiyor?

"Mid-30s için geç 20s, bir ön-aging girin" Your Side Q & A video serisi ile markanın Derm parçası olarak La Roche-Posay ile çalışır New York dermatolog Dr Kavita Mariwalla diyor. Bu aşamada, sizin göz ve ağız ya da güneşten karanlık noktalar etrafında çizgiler fark etmeye başlayabilir. "Pre-yaşlanma" Ben 30 eşiğinde bir güzellik editörü olarak duyduğum en sıkıcı yeni dönem olabilir iken, bu haber-sürece doğru ürünleri kullanarak konum olarak tüm kötü değil.

Bed önce: Retinol

Gençlik çeşmesi düşünülebilir tek madde varsa, bu bir. Dr. Mariwalla orta 30s onların 20'li yaşların sonlarında insanlar için bir gece over-the-counter retinol krem ​​veya serum önerir; Daha sonra hayatında Retin-A veya Renova gibi reçeteli retinoidler bırakabilirsiniz. Retinol is a "do-it-all," dermatolog diyor. "Bu hücre döngüsü ciro artırır, aynı zamanda kolajen teşvik yardımcı olur ve bunu yaparken de, bu gözenek boyutu azalır. Aynı. Ayrıca güneş hasarı bir çöpçü "Ve retinol döken gözenek-tıkanma ölü deriyi yardımcı olduğu, bu hayatında bu aşamada alabilirsiniz yetişkin sivilce kadar net yardımcı olabilir.

Deneyin: La Roche-Posay Redermic [R] Yoğun Yaşlanma Karşıtı Düzeltici Bakım (55,95 $, laroche-posay.us)% 0.1 retinol, reçetesiz en yüksek konsantrasyon paketleri; Neutrogena Hızlı Kırışıklık Onarıcı Serum (20,99 $, neutrogena.com) bir hafta içinde sonuçlar sunmak için retinol hızlandırılmış formu bulunmaktadır.

retinol

Sabah: Antioksidanlar

"Önleyici niteliklere sahip maddeler içeren ürünler için bak," önerir Tony Silla, eş sahibi ve Yüz Yeri başkanı estetisyen, tavsiyelerde "peptitler ve bitki kök hücreler ve anti-oksidanlar açısından zengin olanlar içeren ürünler."

Hava kirliliği ve UV ışınları serbest radikaller (canlı hücrelere zarar ve yaşlanma neden moleküller) kaynaklarıdır beri evden çıkmadan önce, antioksidan bir tabaka ile cildi korumak. "Kelimenin tam anlamıyla hiçbir serbest radikaller cilt dokunma cilt üzerinde bir kalkan oluştururken," Dana Nicolette, Amorepacific ulusal eğitmen ve marka elçisi diyor.

Deneyin: Amorepacific Gelecek Tepki Yaş Savunma Krem (195 $, sephora.com) yeşil çay ve 12 bitkilerden bir kompleksten güçlü antioksidanlar içerir; Yüz Yeri Nemlendirici Kırışıklık Yayın Günü Serum (75 $, faceplace.com) üzüm kök hücre ekstresi ile çevresel hasara karşı cildi korur. Los Angeles ve New York'ta yerleri ile Yüz Place imza Yüz Bakımı ($ 120- $ 140), antioksidan C vitamini ve anti-inflamatuar çinko bir anti-aging çözüm içermektedir.

antioksidanlar

Makyaj Öncesi: güneşten

Biz bile anlatmaya gerek var mı? Yüzünde Güneşten korunma şarttır. Birden fazla ürün ile cildinizi boğucu önlemek için, yararları ile güneş olarak iki katına bir nemlendirici deneyebilirsiniz. Ayrıca, çene çizgisinde bitmiyor. "Sen boyun ve ellerinizi [güneş] koyarak iyi bir alışkanlığı almak zorunda," Dr Mariwalla diyor. "Her şey gösteren başladığı yer orası."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder