19 Ağustos 2015 Çarşamba

Yaş Güzellik Sırları



Sen makyaj ve saç uçları sağlık tavsiyesi kadar önemli değildir düşünebilir, ancak uzmanlar sadece bu yüzden olmadığını söylüyorlar. "Sen görünümü dikkat bencil veya nafile olduğunu hissediyorum gerektiğini" Vivian Diller, Doktora, New York merkezli psikolog diyor. "Bu sadece sağlıklı olmanın bir başka parçası." Eğer içeride hissediyorum dışarıdan kadar şaşırtıcı bakmak için uzman ipuçlarını izleyin. Sonuçta, bu yaşınız meydan okuyan tüm hakkında ne olduğunu!

Senin manikür özdeyiş

Genç görünen eller için cila üzerinde kaydırın. Renk bir pop herhangi lekeler veya kırışıklıklar sizin çivi koyma dikkat çekiyor. Kırmızı ya da parlak pembe için gidin ve supertrendy renkler kaçının; onlar daha genç görünmek çok zor çalışıyoruz gibi görünüyor yapmak.

Başbakan cildiniz
Çenenizin altına yaşlanma belirtilerini gizlemek. Senin boyun ve göğüs Maybelline New York Anında Age Rewind Primer Cilt Trafo gibi bir yüz astar ($ 8, amazon.com) Smooth. "Ipeksi, yansıtıcı yüzey pürüzlü cilt veya lekeler daha az fark yapar" makyaj sanatçısı Laura Geller diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder