11 Ağustos 2015 Salı

Her kadının bilmesi gerekir 5 güzellik ipuçları



Güzel değil ama ne yazık ki, dünya tarafından sabit güzellik standartları bu gün bir kadının çekiciliğini belirleyen başladı bir kadın, yoktur. Ama sonra, kim bu yüksek standartlara uyacak ve güzellik özet olamaz dedi?
Peki, güzel görünümlü bir büyülü dönüşüm için umut ile yapmak için cilt ve saç daha az dikkat çekici yapmak için daha fazla vardır.

Ve güzelliği sizin süre kalmak size yardım etmek, size her kadının bilmesi gerekir beş ekonomik güzellik ve saç bakım ipuçları getirmek.

- Cildiniz sivilce eğilimli ise, olmayan comdogenic bir yağsız ürünü kullanmalısınız. Pick up planlıyorsanız ürünün etiketi üzerinde kelime arıyor deneyin. Olmayan bir comdogenic ürün, bloke gözenekleri neden olmayan bir şekilde formüle edilir.

- İlk kez bir saç rengi kullanırken, 24 saat yama testi yapmak yok. Kulağınızın arkasına biraz renk ya da dirsek iç kat uygulayın. Cildiniz ürüne alerjik değilse 24 saat kontrol etmek için renk testi alanında kalmasına izin verin.

- Uzun ömürlü ruj kaldırma fikrine tarafından koruma? Bir pamuk üzerinde sildi bazı tatlı badem yağı ile temizlemeyi deneyin.

- Kıskanılacak saçlar için, bazı hindistan cevizi yağı ile masaj yele. Saç postayı rahatlatıcı masaj on dakika şampuan ve saç gibi görünüyor ne kadar farklı görüyorum.

- Yeşil çay Nefret? Peki, ayaklarınızı bunu seveceksiniz! Bazı soğuk su ile birlikte küvetin içine bir kaç çay poşetleri atarak deneyin ve egzersiz için teşekkür ederiz bize ayaklarınızı inanıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder