5 Ağustos 2015 Çarşamba

AKNE EFSANELER



Akne breakouts kendi yeterince korkunç, ama onlar breakouts tedavi konusunda yanlış bilgi sırf miktarda bile kötü hale getirilebilir ve onlara ne olur. Web hızlı arama insanlar akne almak ve eğer varsa ne yapacağını niçin hakkında teoriler her türlü çıkıyor. Bu başınızı döndürmek için yeterli değil! Büyük soru doğru ve denemeye değer olduğunu ve ne değildir ne olduğunu anlamaya nasıl.

Paula Seçimi Araştırma Ekibi ve personel utanç verici, çirkin breakouts bizim pay ile ele alınmıştır. Yutturmaca kesti ve gerçeği almak için bizim arayış içinde, bazı iyi eski moda efsane-avı yapacağız. Aşağıdaki orada en sık görülen akne mitler vardır. Eğer daha fazla zaman harcamak zorunda kalmazsınız doğru öğrenin ve kendinizi hayal kırıklığı tasarruf edin!

Beş Binbaşı Akne Mitleri

Akne ile, tavsiye hiçbir sıkıntısı ve neyin işe yaradığını ve neden olarak teorileri her türlü var gibi görünüyor. Aralarında olursa olsun çürütüldü kaç kez, her zaman açmak aşağıdaki beş sık tutulan mitler şunlardır:

Siz lekeleri kadar kuru olabilir. Su ", kurur" Sen tek şey bir leke cilt ıslak olması ile hiçbir ilgisi yoktur. Su ve deride diğer nem bağlayıcı maddelerin kuruyor aslında iltihabı iyileşmek ve mücadele kabiliyetini acıyor ve bakteri üremesini teşvik eder. Cildin yüzeyinde ya da gözenek var Emici yağı sert malzemelerle deri "kuruyor" kökten farklıdır.
Akne kirli cilt kaynaklanır. Hiçbir şey yapmadan sivilce önlemek için ise bu yanlış inanış, genellikle, aşırı temizlik sadece tahriş ve kuruluk riskini artırır sabun ve deterjan güçlü temizleyiciler ile yüzün yol açar. Aynı zamanda altındaki kuru ve sıkı hissediyor ciltler için mükemmel bir tertiptir ama üstüne yağlı. Eğer siyah nokta varsa, siyah nokta ucunda gördüğünüz koyu renk cildinizin yüzeyinin altında kir değildir; karanlık bir görünüm açılış gözenek veren okside olan ölü cilt hücrelerini ve yağı, var.
Sen spot tedavi edebilir sivilce. Bir salisilik asit (BHA) tabanlı ürün ile ya da benzoil peroksit dezenfektan (her ikisi de aşağıda açıklanmıştır) ile koparma kızarıklık ve şişliği azaltabilir rağmen, bu yeterince gitmez. Sadece sivilce ve gördüğünüz püstüller ile başa çıkmak şekillendirme sürecinde olanlar görmezden demektir. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu yüzünüzün etrafında sivilce kovalayan bir hiç bitmeyen döngü yol açar. Spot tedavi yerine yüzünde daha sık ve hepsini deneyim isteyenler için daha (çene, örneğin) olan breakouts seyrek ve lokalize olanlar için en iyi çalışır eğilimindedir.
Sızlattı, bu çalışıyor olmanız gerekir. Böyle mentol, nane, okaliptüs ve limon gibi cildinizi sızlamak yapmak Malzemeler, sayısız anti-akne ürünleri sırıtmak, ama onlar akne veya yağlı ciltler için herhangi bir yararı var gösteren hiçbir araştırma yoktur. Aslında, bu maddeler cildi tahriş ve sadece Daha da kötüsü! Cildi tahriş sırayla petrol üretimini teşvik gözenek, dibinde stres algılama sinir uçlarını tetikler. Bu soğutma hissi, ancak güzel, sivilce azaltmak için hiçbir yeteneği vardır.
Yeme Çikolata veya yağlı gıda akneye neden olur. Sağlıklı yemek yeme sizin ve genel refahı için iyi olduğunu kesinlikle doğru olsa çikolata yeme veya yağlı gıda sivilce vermek için gitmiyor. Bu doğru olsaydı, o zaman akne olurdu bunlardan birini yediler herkesin ve bu sadece böyle değil!
Bonus efsane: Sen uzakta akne ve siyah nokta fırçalayın olabilir. Maalesef, bu mümkün değil. İlk olarak, scrubs ürün ve sivilce eklenmiş oldu bir granül madde ile cilt temizliği konusunda gerçekten daha fazla olan cilt kirli olmak ve bir "derin" temizleyici ihtiyacı hakkında değil. Sonra, siyah nokta eğilimli alanlarda fırçalama tür bir ot biçme üzerinde ziyade toprak, kökleri ve tüm çekerek gibi, takunya sadece üst kısmını kaldırır. Bu bir gün içinde, saat içinde, ovma siyah noktaların, karanlık noktalar tekrar burnunuzu ve yanaklarını astar eğer değil, o zaman hiç sürpriz olmalı!

Artık biliyorsun

Bu mitler baskın ile, şimdi ne döküntülerini neden ve nasıl tedavi ile ilgili gerçekleri var ve kontrol altına almak için çok daha iyi bir konumda bulunmaktadır. Biz bunu nasıl önlemek için neden olan faktörlere, reçete tedavileri, over-the-counter tedaviler, ve diğer seçenekler başarısız olduğunda yardımcı olabilecek, hatta alternatif tedaviler de dahil olmak üzere akne her yönüyle, hakkındaki diğer makaleleri okumak için davet ediyoruz. Bu bilgi ile donanmış, Arayı geçmişte bir şey yaparken başarılı olabilir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder