25 Ağustos 2015 Salı

Dr I Greams | Nasıl Doğal Fuar Skin Get


Dusky güzel - biz, böylece bizim karanlık tenli hakkında kendimizi teselli kaç kere? Biz kesinlikle güneş ve maruziyet yıllar boyunca oluşmuş tüm koyulaşması ve gölgeleri kaldırmak ama biz biz doğduk renk veya elimizdeki melanin miktarını değiştiremezsiniz. Güneş ışığı, bronzlaşma ve stres cildimizin tonu yine parlayan bir cilt ile pembe ve kusursuz olabilir bizim cilt tonu -ama kararttı olan bağlı faktörlerdir.

Sabır tutarlılık ve sıkı çalışma ile birlikte anahtar madde yani cildin rengini aydınlatma uzun zaman alabilir.

Güneşe maruz kalma ile ilgili listedeki ilk geliyor - Eğer cilt üzerinde çalışmaya başlamadan önce bile, sen dikkat etmek gereken bir kaç şey vardır. Her zaman ev, SPF 30 ayrılmadan önce bir güneş kremi kullanın ve kapalı iseniz SPF 15 güneş koruyucu krem ​​kullanabilirsiniz. Öğleyin yeniden uygulayın.

Yeterince su içmek - en azından 8 bardak gün terleme yapmak ve gözenekleri açmak için bazı egzersiz ile de sulu ve ses uyku cildinizi korumak için.

Nasıl Doğal Fuar Cilt Get: Yeter İçme Suyu

Yüzünü de sonra çalışma uzun bir gün temizleyin. Makyajı çıkarın ve yumuşak bir yüz yıkama ile yüzünüzü yıkayın bir yağ veya krem ​​kullanarak yapın.

Bu cildinizi nemlendirmek için çok önemlidir - Seçtiğiniz yağı veya krem ​​kullanın Aloe Vera jeli kuru ciltler için idealdir.

Yüz scrubs kullanarak günlük bazda cilt pul pul. Kuru ciltler için erir kadar, hidroksil asit mevcut ayrıca lekeleri ve koyu lekeleri bu cilde hafifçe masaj yapın biraz tuz ve şekeri karıştırın ve.

Bir fırçalayın sonra bir yüz maskesi kullanın - ama tuz ve şeker fırçalayın sonra meyve maskesi sonra, cildi ağırlaştırmak ve çok hassas hale getirebilir olarak.

Nasıl Doğal Fuar Cilt Get: Yüz Scrub

Ev yapımı Çözümler Skin aydınlatması için

Yoğurt 1 çorba kaşığı limon suyu 8-10 damla ekleyebilirsiniz. İyice karıştırın ve bir gece kremi olarak uygulanır. Bunu için Lavender veya Rose petrol bir damla ekleyebilirsiniz. Hem de boyun uygulayın. Cildinizi yerine limon suyu kullanımı domates püresi tahammül edemez eğer Limon suyu cildi aydınlatma için mükemmeldir.

Olgun papaya küçük bir dilim alın ve bir çatalla iyice ezin. Bu taze krema veya yoğurt bir kaşık ekleyin limon suyu birkaç damla sıkın ve iyice karıştırın. 30 dakika - 20 yüzünüze ve boynunuza uygulayın.

Ev yapımı Çözümler Cilt aydınlatması için: Papaya

2-3 taze çilek Crush; Bu bal bir damla limon suyu birkaç damla ekleyin. 15 yüz ve boyun üzerinde bırakın - 20 dakika ve yıkayın.

Yaklaşık 2 çay kaşığı bu kalın krem ​​veya süt tozu bir çay kaşığı karıştırın ve kapalı yıkamadan önce 20 dakika boyunca uygulayın - Yarım portakal suyu ayıklayın.

Püresi muz kalın bir tabaka sürün ılık su ile yıkanmadan önce 20 dakika boyun ve yüz bırakın.

Ev yapımı Çözümler Cilt aydınlatması için: Muz

Pişmiş yulaf 1tablespoon alın - iyi püresi, hangi limon suyu bir çay kaşığı eklenir için. Bir ovma hareket onu yıkamadan önce yüzünde bu macun kurumasını bekleyin. Cilt hafif ve gençleşmiş yapar.

Limon suyu birkaç damla gram un bir çorba kaşığı kadar zerdeçal tozu bir tutam ekleyin. İyice karıştırın ve uygulayın. Yarım saat içinde yıkayın.

1 çorba kaşığı süt tozu, bal, yarım çay kaşığı limon suyu ve birkaç damla ile bir hamur yapın. İyice karıştırın ve yüzünüze ve boynunuza uygulayın. 20 dakika sonra iyice yıkayın.

Ev yapımı Çözümler Cilt hafifletin: Süt Güç, Bal ve Limon

Cildi durulama için kullanıldığında ihale Hindistan cevizi aldığım su çok iyidir. Çok yara izleri ve lekeleri giderir. Bu su sabah ve akşam yüzünüzü durulayın - yıkamadan önce 15 dakika bekletin.

Bir bardak su içinde kimyon tohumu 1 tatlı kaşığı kaynatın. Güzel. Parlayan cilt için bu karışım ile yüz ve boyun durulayın.

Eğer yukarıdakilerden herhangi biri için vaktim yok olduğunda, bir limon yarıya ve yüz, kollar ve bacaklarda bir sirkülasyon hareket ovmak nazikçe. Yarım saat sonra yıkayın.

Sağ Vitaminler yiyin

Cildin elastikiyetini korur gibi bu da cilt tonunu aydınlatır olarak C vitamini açısından zengin besinler yiyin içinde. Limon gibi turunçgiller, portakal ve Bektaşi üzümü cilt için çok uygundur. Çilek, tatlı biber, domates, kavun ve yeşil bezelye C vitamini iyi kaynaklardır

Zengin Yiyecekler C Vitamini: Sağ Vitaminler yiyin

A vitamini de, sağlıklı bir cilt tutmak faydalıdır sıkı ve tan ve lekeleri, güneş etkilerini en aza indirerek beta-karoten yardım içeren gıdalar temizler. A vitamini açısından zengin besinler havuç, karpuz, papaya ve domates yer alıyor. Istiridye, yumurta sarısı ve yağsız süt gibi yiyecekler de A vitamini iyi kaynaklarıdır

Aydınlatıcı ve cilt adil bakmak yapmanın çok uzun sürüyor - Birkaç ay. Tutarlı yüz ve sabır bu alır hepsi bu. Bu eklendi, sağlıklı beslenme, egzersiz ve uygun yeterli uyku harikalar çalışması gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder